Прочитај ми чланак

OВО ЈЕ ВУЧИЋЕВ ПЛАН: Нуди се Западу да похапси своје криминалце и спасе себе!

0

- Случај привођења Славише Кокезе, председника Фудбалског савеза Србије, блиског пријатеља и дугогодишњег сарадника Александра Вучића, завршни је чин у припремама за увођење ванредног стања у Србију како би се лакше извршио обрачун са неподобнима, ексклузивно за Србин.инфо је изјавио функционер Народног слободарског покрета (НСП), Мирослав Паровић указујући да би за овакву драстичну меру режима повод била прича о наводној завери у којој се спремало убиство председника Србије, а у коју су умешани високи представници власти.

– Због тога не треба да чуди што се у режимским медијима појавила вест о томе да је полиција питала Кокезу да ли је он хтео да убије Вучића, а на шта је он наводно одбио да одговори по савету Александра Степановића, председника Вишег суда у Београду,  рекао је Паровић.

– Све ово јасно доказује да је Српска напредна странка легло мафије и епицентар криминала и корупције у Србији. Оно што је минимум и што сам Александар Вучић после свега мора да уради јесте да распусти ову криминалну дружину и тиме да лични допринос нормализацији прилика у земљи. Без овог чина Вучић ће бити лак плен у политичким процесима који су кренули у региону, а Србија ће бити означена као мафијашка држава на исти начин на који је током деведесетих била означена као ратнохушкачка, чиме ћемо као нација ући у нове неприлике.