Прочитај ми чланак

Ово је СНС градоначленик: Војска и полиција су спромтно и јакно помогле (ВИДЕО)

0

Војска која спромтно и јакно помаже, рад трафаостаница, претварање електричне у механичку енергију, синергија енергије - овако изгледа када градоначелник Лесковца и функционер Српске напредне странке Горан Цветановић покуша да објасни неку ситуацију.

– Била је критична управо та линија Лесковац-Власотинце, због тога што огромна трафостаница је била изложена огромној количини воде и сами знате да је то да се електрична претвара у механичку и долази до опасности по живот – објашњавао је Цветановић.

Иако већ надалеко познат по ласпусима и својој контроверзној личности, Цветановић је приликом обиласка поплавом захваћених продучја у Лесковцу, Власотинцу и Житорађи, ипак успео да изненади новим бисерима.

– Захвалио би поред Војсци РС и полицији која је такође спромтно, снажно и јакно помогла нама и онемогућила да дође до већих консеквенца – наставио је своје излагање градоначелник Лесковца.

Цветановић је на крају говора, у свом већ познатом хвалоспеву, захвалио председнику Александру Вучићу и министру одбране Небојши Стефановићу и констатовао да „синергија енергије“ увек даје резултате.

Како су медији преносили, Цветановић је осуђиван јер је претукао једну жену, поломивши јој ребра, и испалио метак у њеном правцу. Познат је и по пиксли којом је тукао градског већника на поду. Добио је и награду за џентлмена године, као и награду за најбољи дворишни врт, али се такође похвалио старатељством над штиглићем који најлепше пева!

Поред необичних одевних комбинација због којих је добио надимак „фараон из Лесковца“, Цветановић се може похвалити и „богатим“ образовањем, Хвалио се и својим предузетничким духом, али и чињеницом да је као студент медицине продавао грожђе на лесковачкој пијаци