Прочитај ми чланак

Ово је Неђа који у Весићево име носи 2.000 евра у Маринкову Бару

0

Заменик градоначелника Београда Горан Весић, током боравка у Маринковој Бари, обећао је једном од домаћина 2.000 евра које ће му донети извесни Неђа.

Особа на коју се Весић позвао је део градске власти и шеф београдске Канцеларије за младе Недељко Радосављевић. Весићев Неђа био је присутан током недавног обиласка Маринкове Баре, што се може видети и на снимку на ком заменик градоначелника даје обећање свом домаћину да ће добити 2.000 евра.

Радосављевић је десетак дана раније такође био у Маринковој Бари, у друштву с Весићем, кад је заменик градоначелника Београда довезао своју “Покретну канцеларију” у овај део града.

Уз рад у градској управи, Радосављевић је, како сазнајемо, сувласник једног ресторана на Звездари.

Подсетимо, на Твитеру је објављен исечак видео снимка на ком се чује како Весић обећава финансијску помоћ, што су многи протумачили као корупцију уживо.

Фото: Twitter/Горан Весић

 

„Весић није знао да су укључене камере, па се чује како каже човеку који му је направио “спонтани” дочек да ће извесни Неђа да му сутра донесе 2.000 еура. И тако овај систем функционише сваки дан“, написано је на Твитер налогу.

На снимку се чује разговор домаћина који је угостио Весића, као и заменик градоначелника који му обећава.

„Ако би могао да ми изађеш у сусрет, био бих ти захвалан као Богу веруј ми“, прича домаћин.

Весић одговара: „Послаће ти Неђа сутра 2000 евра“.