Прочитај ми чланак

Овако се третирају СНС ботови: Чачанин брутално отерао Вучићеву сендвич бригаду!

0

Предизборна кампања је у јеку, а режим Српске напредне странке не само да држи под контролом све највеће медије, већ и притиска, уцењује и подмићује народ да гласа за издајнички режим.

У бесрамности шаљу СНС ботове и људима на врата, као да узнемирујући телефонски позиви из изборних штабова нису довољни. Тако је група ботова кренула од врата до врата у Чачку, али нису наишли на топли дочек.

Један Чачанин их је брутално извређао и отерао из зграде уз повике „Ј..о вас Вучић“! Након тога, ботови су се покуњили и отишли. Неко ће рећи да их треба жалити, али управо су то неморални и неспособни појединци, који се продају за неки државни посао или новчану помоћ и дају потпору лоповоском и издајничком режиму, због којег десетине хиљада људи сваке године напусти Србију.

„Одлично је ово. Нек осете тврдо. Деморализација, бато мој. Треба им дати до знања да се ближи крај журке и да им је боље да разматрају излазне стратегије попут сликања поништеног листића након сликања гласа за СНС, рекао је један од утицајних твитераша, а више о овоме погледајте у видео прилогу.