Прочитај ми чланак

Ова фотографија је доказ: Вучића нико није хтео да убије, бедан спин издајника

0

Таман што је удбашко дете Срђан Месар Лалић "посведочио" да је мафија хтела да убије Александра Вучића (који је и организовао исту), данас је полиција ухапсила криминалце, а за које лидер СНС тврди да су хтели да ликвидирају њега и његову децу.

Пропаганда за ретардиране, али то уставокршитељу не смета да и даље тера свој болесни ријалити којим силује Србију већ више од десет година.

Да је реч о провидном спину најбоље показује само једна фотографија, а на коју је указао Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– У јеку наводних покушаја да Звицер убије Вучића овај је могао да се лежерно шета по Њујорку међу хиљадама пролазника. То само значи да наша служба није Америци дојавила да има опасности нити су Амери икад дознали да има претњи. Дакле, нико и никад није хтео да убије Вучића! – објаснио је Паровић.

Наравно, ово није спречило режимске блатоиде да крену са огавном пропагандом, а у медијском мраку објективни стручњаци за безбедност немају прилику да објасне народу зашто овај танак спин нема везе са реалношћу. Или бар да покажу фотографију из Њујорка на којој су смехотресни Вучић и још смешнији Марко Мистер Бин Ђурић.

– Оснивач и шеф клана Вељка Белувука и Српске нарко странке Алксандар Вучић планирао атентат на Александра Вучића! Па како то може и где то има?
Па у Србији брале. Зато је овај Лалић и добио статус заштићеног сведока – поручио је Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење.