Прочитај ми чланак

Отворена канцеларија Здраве Србије у Прибоју

0

Прибој, 26.11.2019 - Председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић јуче је, у Прибоју, званично отворио канцеларију ове странке, која се налази у улици 12. јануар, у старом делу града, а пред отварање страначких просторија, посетио је и Прибојску Бању, где је са житељима ове месне заједнице разговарао о могућностима за убрзани развој пољопривреде и туризма, и програму ЗС који се заснива на децентрализацији Србије и заштити националних интереса и националне економије.

Модел општине Чајетина може да се примени и на све остале општине у Србији, укључујући и Прибој и Прибојску Бању која има велики туристички потенцијал, односно лековиту воду коју само треба ставити у функцију. Здрава храна, пољопривреда и туризам су привредне гране које Прибој и Прибојска Бања могу да понуде – изјавио је Стаматовић.

Стаматовић је истакао да ЗС има људе који знају како нешто може да се промени и унапреди, наводећи пример општине Чајетина, у којој се у протеклих 15-20 година вредно радило и уз примену позитивних искустава развијених скандинавских земаља данас је то постала једна од најразвијених локалних самоуправа у Србији, која има највећи буџет по глави становника, најнижу стопу незапослености, најмањи проценат од вредности буџета издваја за личне дохотке у јавном сектору, док највише средстава преусмерава у инвестиције.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!