Прочитај ми чланак

ОТКРИВЕНО Престолонаследник Александар Карађорђевић често Трампов и Меланијин гост

0

Директор Института за стратешке студије у Вашингтону Грегори Копли открио је да постоји Србин који добро познаје председника САД Доналда Трампа и са њим има одличне контакте.

Одговарајући на новинарско питање Копли је казао: „Апсолутно да! То је српски престолонаследник Александар Крађорђевић“.

„Он је имао небројене посете код Трампа и његове супруге Меланије, која је такође са ових простора, тако да нека врста дијалога и разговора већ постоји што само може да помогне председнику Трампу да схвати ову ситуацију. Верујем да добра Влада то може да искористи, ту чињеницу да људи око престолонаследника већ имају добру позицију код Трампа, како би остварили што бољу сарадњу и комуникацију са Белом кућом“, рекао је Копли.

Према његовим речима, за Србију је просто императив да Трамп буде поново изабран, јер је он један од ретких који жели да учини нешто добро за Балкан, а посебно за Србију.

„И да нагласим још једном, ово је одлична шанса за Србију, јер је принц Александар спреман и чека како би служио на добро српском народу“, закључио је Копли.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!