Прочитај ми чланак

„ОТИМАЈУ“ ВУЧИЋУ КОСМЕТСКЕ СРБЕ: Патриотски блок у Косовској Митровици

0

У понедељак 02.10.2017. године у 12.00 часова одржаће се представљање Деклерације о Косову и Метохији Патротског блока Србије, у северном делу Косовске Митровице.

На скупу ће говорити:

– Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери,
– Милан Стаматовић, председник Здраве Србије,
– Славиша Ристић, Народни посланик у Скупштини Србије испред Народног покрета „Отаџбина“.

Скуп ће се одржати испред запаљених просторија Народног покрета „Отаџбина“ (северни део Косовске Митровице, Владе Ћетковића 3, код Долчевите).

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

На почетку емисије г Стаматовић говорио о томе на чему ће се заснивати сарадња између ЗС и Двери, односно ко све од странака, покрета или појединаца може да се укључи у овај савез у борби против СНС који је у својим редовима окупио појединце бившег режима са криминалним биографијама (00:01:00); док је г. Обрадовић објаснио да ли је могућа сарадња овог савеза са Вуком Јеремићем, прозападном опозицијом и СРС истакавши да су они патриотски блок који ће сарађивати са свима који су против ЕУ, за Русију и КиМ у Србији и против НAТО-а, истакавши да са прозападном опозицијом је могућа једино сарадња кроз борбу за фер и поштене изборе који би се одржали без изборних крађа и капиларних гласова (00:08:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.