Прочитај ми чланак

Отац Срђана Нога – проф.др Срето Ного: Људи будите се, вас ће сутра вакцинисати!

0

На протесту испред Скупштине, за Србин.инфо је говорио и отац ухапшеног политичара Срђана Нога, проф. др Срето Ного, стручњак за међународно кривично право.

„Ми немамо ни људска права ни слободе! У овој се држави не поштује ни Устав ни закон! Молим своје студенте, који су заузели одговарајућа места у систему и држави, немојте више говорити о људским правима, слободама и поштовању закона у Србији, испоштујте тако себе и мене. Устав највише крши власт, а власт тако руши и државу“, рекао је Ного, председник Удружења грађана „Осиромашени уранијум” које се бави последицама злочинима Нато бомбардовања.

„Господо Срби да вас све подсетим на речи Јована Илића кад је била битка на Церу: „Кога не буде данас овде, не мора сутра ни долазити, јер Србија нећепостојати!“! Ни ја се не борим овде за себе, долазим ради младих људи којима припада будућност. Децо, ако очекујете да вам ја правим будућност, онда је то грешка. Будућност ви морате правити, а ја сам ту да помогнем ако могу. Моја генерација је отишла, отписана је, млади људи пробудите се! Вашу ће децу сутра вакцинисати! Од ваше деце ће сутра правити дебиле!

Мене неће вакцинисати, нема те силе, одох у хајдуке. Ово је борба за вашу децу. Кисинџер је рекао да научимо ту стоку (Србе), да их прво, вакцинишемо, па чипујемо, а они ће добити нешто да ручају. Е, ја нећу да будем та стока, ни мој син (Срдјан Ного), ни моја унучад неће да буду та стока! Које су моралне вредности које наше друштво данас, гаји, око које се морамо сложити сви, и држава и опозиција и позиција? Нама није света држава, није света релгиија, није света породица, ништа нам није свето!“.