Прочитај ми чланак

ОПОЗИЦИЈА кука у Скупштини: Због бугарског софтвера глас „Не“ се рачуна као „Да“!

0

Ако део опозиције у Скупштини "случајно" усвоји све предлоге режимлија на штету народа и државе, увек могу да окриве - бугарски софтвер?! Ово нисте очекивали народе?

Наиме, народни посланици из опозиције тврде да су збуњени јер им се глас „за“ региструје као „против“ и обрнуто, а онда су открили да је разлог томе бугарски софтвер… А, шта би друго могло бити?

Дигитализовани СПС-СНС картел ће сасвим сигурно преко тзв. бугарског софтвера покушати да „опере издају“ чим Вучић падне с власт тврдећи да „не би они никад ништа гласали на штету народа и државе“ него их збунио бугарски софтвер. Тако ће и гласачима режима, посебно онима који не знају ни шта је софтвер, бити кристално јасно да народни посланици (чак иако су гласали за одлуке против српских интереса и издају Косова), ништа нису криви – јер су их преварили мангупи. И то Бугари – с леђа софтвером.

Режимски медији ће да закључе: Ето, шта се ту може, дешава се, тако је-како је, Бугари су криви, штета је учињена али идемо даље (да јашемо на грбачи народа коме можеш и бугарски софтвер да увалиш).

Наравно, увек постоји могућност да већ данас СВИ посланици опозиције одбију да гласају ако им се заиста глас „не“ рачуна као „да“. Али, ко би се тога још сетио…