Прочитај ми чланак

Опозиција греши што у Вучићу види политичара, ја у њему видим мафијаша и издајника

0

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, гостујући у емисији на каналу Славија инфо, прокометарисао је, између осталог, и своје гостовање на телевизији К1, које је изазвало незапамћену буру у јавности.

Водитељ је од Ђорђевића затражио да одговори на оптужбе Јоване Јоксимовић да није у реду што је причао о Александру Вучићу кад овај није био у емисији.

“Апсолутна будалаштина је говорити да то није у реду и да није коректно. Тај човек је у нашим животима и на буџету ове државе већ 30 година. Послењих десет година је умешан у све поре нашег живота и он никога не штеди. Његова власт никога није поштедела, не само вербално него и физички. Ми живимо у земљи у којој и даље не знамо ко је убио Оливера Ивановића, ко је убио његовог кума, ко је убио Цвијана, живимо у земљи у којој се група мафијаша, која је на најсвирепији могући начин убила на десетине људи, доводи у везу са његовом влашћу… Ми живимо у таквој земљи и сада ја треба да кажем да не могу да причам о Вучићу јер није ту” казао је Ђорђевић.

“А где то имамо ја или било ко из опозиције прилику да разговарамо са Александром Вучићем?”, запитао је и додао, “Нигде! Са њим може да разговара она тетка Сузана Грубјешић, Милан Антонијевић, Карлеуша, његова мајка и не знам ко још из фамилије… У сваком случају, он не заслужује никакво поштовање да би се неко уздржавао да не прича о њему. Он је тај који наше животе прекраја на начин како хоће, он је тај који уништава будућност ове земље док понижава све нас и прошлост овог народа свим оним што ради око КиМ и Републике Српске, као и довођењем разноразних сподоба да буду премијери… и безброј је таквих ствари, па према томе, какво он поштовање заслужује?”, запитао се вођа Ослобођења.

“Ми смо исувише фини према њему, и основна грешка опозиције је што у њему види политичара. Ја никада у њему нисам видео политичара, ја видим мафијаша, криминалца и издајника, човека који је окупирао ову земљу по налогу правих окупатора и који спроводи њихове интересе.”, рекао је Ђорђевић између осталог.