Прочитај ми чланак

ОПЕТ УХВАЋЕНИ У ЛАЖИ Председништво чувају Кобре, а не жене! Ko још има ограду?

0

Наставља се циркус око Председништва Србије. Прво су радници јутрос склонили све ограде, а онда су Александар Вучић и његова саветница Сузана Васиљевић изјавили да су свуда у свету председничке резиденције огружене високим оградама и да им се не може прићи.

Истина је наравно као што смо и навикли потпуно другачија, те је данашња зграда Председништва направљена 1914. године и у својој стогодишњој историји никада пре Александра Вучића те ограде нису ни постојале. Први пут ове ограде постављене су пре отприлике 4 месеца када је опозиција поставила шатор са „слободном зоном“.


Не постоје ни у другим земљама, наравно постоје изузеци попут чувене „Беле куће“ која је сама конструисана са оградом, а сложићемо се мало је неумесно поредити уопште Србију са највећим силама света, самим тим и обезбеђење које ужива председник неке суперсиле са обезбеђењем какво припада председнику СНС-а.

 

Зарад истине потрошили смо 45 секунди претражујући интернет и то је било довољно схватити да госпођица Васиљевић поново лаже, те погледајте председничке резиденције у неким околним земљама и пробајте пронаћи бесмислене ограде:

Мађарска:

Словенија


Бугарска


Друга лаж коју је режим сервирао тиче се обезбеђења. Вучић је најавио да ће жене и девојке „чивати“ Председништво, да би данас Сузана Васиљевић изјавила како ће припадници специјалне јединице „Кобри“ чувати председништво, али у унифромама!

Још трагичније је ако су задригли, подгојени и троми ликови, који су пребили грађане испред Председништва, заиста припадници „Кобри“, јер је онда безбедносно стање Србије много алармантније него што смо могли и да претпоставимо.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!