Прочитај ми чланак

Операција режима у Подгорици: Спрема се медијски удар на организаторе литија

0

Идеја је да се пласирају фабриковане афере о енормном богатству људи из Митрополије

ОРГАНИЗАТОРИ литија против срамног Закона о слободи вероисповести, као и појединци из Митрополије црногорско-приморске у наредним данима наћи ће се под жестоком медијском паљбом гласила која су наклоњена режиму Мила Ђукановића, али и под оптужбама владајуће гарнитуре у Црној Гори.

Како преносе добро обавештени извори портала “Новости”, у најближем окружењу премијера Душка Марковића већ је скован план за компромитацију кључних људи укључених у свенародни бунт који је жестоко уздрмао власт ДПС. Идеја је да се преко подобних медија јавости у Црној Гори пласирају фабриковане афере о енормном богатству људи из Митрополије који су непосредно укључени у организацију литија. Наши извори преносе да је у Марковићевом штабу наложено да се међу првима на удару нађе Обрен Јовановић, секретар МЦП.

Ова операција директно се ослања на недавну најаву Мила Ђукановића:

– Наредних дана предочићу црногорској јавности ко је заправо тај ко се брутално обрачунава са Црном гором да би наставио да злоупотребљава имовину. Актуелна дешавања су све мање питање Закона о слободи вероисповести и све више питање имовине.