Прочитај ми чланак

ОПЕЛО ЗА ПРАВНУ ДРЖАВУ И ФАРСА: Вучевић подноси пријаву против Вучића

0

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је за РТС, поводом пријаве коју ће поднети против Александра и Андреја Вучића, да она садржи све наводе којима су били „бомбардовани“ њих двојица и да ће се, како каже, открити да ли је неко у власти помагао власнику „Јовањице“ или су они који су учествовали у ширењу тих навода обмањивали јавност.

Вучевић је, гостујући на РТС-у, рекао да ће у пријави бити све изјаве представника СЗС и да ће тужилаштво имати акт по којем би требало да делује.

Foto: Printskrin/RTS

„Када добију кривичну пријаву, не могу да кажу да немају правни моменат да крену у тај процес, да не остане сумња“, навео је Вучевић.

Према његовим речима, показаће се шта је истина у том случају и да ли је неко помагао а ако није, „ви сте људи лагали све време по ко зна који пут“.

Истакао је да ће пријаву поднети у понедељак и да су у њој фото-документи, изјаве и линкови, саопштења…

Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће у понедељак против њега и његовог брата Андреја Вучића кривичну пријаву због случаја „Јовањица“ поднети градоначелник Новог Сада Милош Вучевић (СНС), пошто то није урадио нико од опозиционих лидера.