Прочитај ми чланак

ОПАСНИ ШУМАДИНЦИ Младеновчани највише разбеснели СНС картел током блокада

0

Сваки окупатор у историји Србије се посебно плашио бунта у Шумадији, па није ни чудо што су се током и након блокада на Младеновчане толико острвили и премијерка Ана Брнабић и заменик градоначелника "жути" Горан Весић, иако је у другим местима било више демонстраната.

Перјанице СНС картела су прво „полуделе“ што су становници Младеновца блокирали пут. Потом је у народу позната по деди с надимком „Анте Брнаба“, оптужила Шумадинце да су разбили просторије Општинског одбора СНС-а у Младеновцу?!

„Просторије Општинског одбора Младеновац СНС Београд су управо разбијене. Демократија на делу. Нећете нас ни уплашити, ни поколебати“, објавила је премијерка за коју нико није гласао у Србији, а порука „нећете нас уплашити“ јасно доказује колико се СНС картел заиста плаши Шумадинаца.

На несрећу Гебелсових наследника, народ је усликао Вучићеве батинаше који су из (службениј) аутомобила излетели са чекићима и демолирали просторије своје странке да би потом режим лажно оптужио Младеновчане.

Зашто се СНС картел определио да пошаље плаћене батинаше баш у Младеновац?

Брнабићкин напад на Шумадинце није био довољан, па су ангажовали Горана Весића из села код Краљева (Сићве011 на Тик Току), да вређа Младеновчане како су „дивљали“ и одбили да пропусте ватрогасно возило.

– Младеновац данас. Група од 200 људи блокира град, пали контејнере, а потом спречава ватрогасно возило да приђе пожару. Нечувено! – написао је Весић.

Kако је данас заиста било у Младеновцу током блокаде пута, погледајте у видео прилогу испод са ФБ странице Златни пресек Младеновац, уз наслов „Никад више људи на протесту у Младеновцу! СРБИЈА НИЈЕ НА ПРОДАЈУ!

Поздрав за сам крај данашње блокаде – свака част Младеновчани, били смо баш какви треба, јаки, достојанствени, насмејани, али и одлучни да извршимо јак притисак у заједничкој борби са остатком Србије. Идемо даље, НЕ ДАМО да прођу закони који могу да потпуно униште будућност ове земље!“, написали су на овој ФБ страници након протеста.