Прочитај ми чланак

Омладина СРС уручила амбасади Сирије писмо подршке у борби против тероризма.

0

амбасада прва слика(1)

У Сиријској амбасади омладина СРС уручила је писмо подршке, легитимној влади у борби против терозма и неоколонизаторске политике САД и њених савезника. Конзул и присутне дипломате су изразили значај моралне подршке, и нагласили су да им је од раније познат став странке о догађајима у Сирији.

 

У Сиријској амбасади, омладина Српске радикалне странке уручила је писмо подршке Сиријском народу и легитимној влади у борби против тероризма и агресорске политике Сједињених Америчких Држава, која је сама себи доделила улогу светског судије, што резултира уништавањем држава и народа који се супростављају глобалистичким тежњама Америке да одлучују у име целог света. Истакнуто је да је данашња борба Сиријског народа иста као и борба коју Србија води деценијама за очување Косова и Метохије.

 

У име амбасаде и сиријског народа, изражена је велику захвалност на подршци, као и да  су им од раније познати ставови Српске радикалне странке о актуелној ситауацији у Сирији и антиглобалистичкој борби Башара ал-Асада.

 

Било је речи и о скорашњим дешавањима у арапском свету, а и шире. Сукобе који се називају арапским пролећем финансирале су САД, а ове године исти сценарио су применили и на Украјину. Међутим у сличајима Сирије и Украјине се показало да Америка није у могућности да свуда спроведе своје замисли, у чему су пресудну улогу имале Русија и Кина.

dr-bashar-al-assad-greets-his-troops

 

У свом писму, омладина Српске радикалне странке истиче спремност и доследност да у нашој земљи пружи сваки вид подршке Сиријском народу у борби против тероризма спонзорисаног од стране Америке, јер су Срби и Сиријци два пријатељска народа суочена са идентичним претњама.

 

Са обзиром да се на данашњи дан 1963. године  догодила сиријска револуција којом је на власт дошла БААС партија, радикали користе ову прилику да честитају сиријском народу на тој победи и пожеле тријумф у садашњој борби за очивање своје назвесности.

Текст писма подршке

(Србин.инфо)