Прочитај ми чланак

ОЛОШ ДО ОЛОША На место амбасадора ЦГ, Вучић шаље ЛДП Чеду уместо СПО Божовића?!

0

Како Директно сазнаје, Александар Вучић озбиљно размишља да пошаље Чедомира Јовановића (ЛДП), за амбасадора Србије у Црној Гори јер му се доказао као режимски бот.

Иако званична одлука још није донета, Вучић је свестан да је садашња ситуација са бившим амбасадором Србије у Подгорици, Владимиром Божовићем (СПО кадар у СНС), неодржива у односима између две земље, а Божовић седи у Београду и прима из буџета месечну плату од чак 4.500 евра коју му „донира“ српски народ.

С обзиром на то да Чеда већ дуже време инсистира да му се Вучић одужи за ботовање неком „масном“ функцијом и платом из буџета, Вучићу је пало на памет да га постави за амбасадора у Црној Гори с обрзиром на то да је он велики поштовалац лика и дела Мила Ђукановића.

Јовановић је већ дуже време у озбиљним финансијским проблемима јер никад нигде није радио, а навикао је да троши мегаломански народне паре, па би му идеално било место амбасадора да не мора да се „цима“ много док хиљаде евра само капљу.

Чедомир је себе видео као амбсадароа Португала у Лисабону, али Вучић није смео да помера старог кадра и Томиног пријатеља Оливера Антића, па је ближи одлуци о слању Чеде у Подгорицу посебно јер је мало ко (осим Чанка) толико добар с Милом.

Чедомир је у толикој кризи последњих месеци, да је направио неколико тешких инцидената на јавном месту: ломио излоге у ресторану, нападао људе рекетом, тукао се…, али СНС правосуђе га није процесуирало.