Прочитај ми чланак

Оливер Антић био пријављен да је ћеркицу (9) наводио на секс: Процурео документ!

0

Непуних месец дана пре него што је погинуо у Португалу при паду са литице зване Уста пакла, против Оливера Антића, амбасадора Србије у Португалу, у Београду је поднета приватна кривична пријава у којој се тврди да је Антић наводио на секс своју ћеркицу која је у том тренутку имала 9 година.

Приватну кривичну пријаву је 27. јануара поднела мајка девојчице. Прва страна тог документа, са пуним именом и презименом девојчице, синоћ је објављена и дељена на друштвеним мрежама. „Блиц“ овим путем апелује на све кориснике друштвених мрежа да не деле тај документ ако се на њему види пуно име и презиме малолетнице.

„Блицу“ је синоћ незванично потврђено да је објављена прва страна приватне кривичне пријаве у потпуности аутентична. У пријави се Антић терети за кривично дело недозвољене полне радње.

Антић је погинуо пре четири дана приликом пада у море са литице зване Уста пакла, која је позната туристичка атракција у близини Лисабона. Португалски медији тврде да је реч о самоубиству, а Антићева породица да се ради о несрећном случају.

У приватној кривичној пријави коју је мајка девојчице поднела против Антића, а чије детаље нећемо у потпуности преносити због заштите малолетнице, Антић се терети да је од лета 2020. до 12. августа 2021. године у својој кући у Београду наводио на сексуалне радње ћеркицу која је у том периоду имала девет, односно десет година.

Антић је, наводно, ћеркици показивао свој полни орган и предлагао јој да га додирне и пољуби. Мајка девојчице у пријави тврди и да је Антић девојчици скидао мајицу и дирао је по грудима, да је го улазио у туш кабину у којој се она у том моменту туширала и да ју је сатеривао у ћошак.

„Блиц“ је незванично сазнао да је Прво основно јавно тужилаштво одмах било кренуло у проверу навода из приватне кривичне пријаве. Ипак, због смрти Антића пријава ће бити одбачена, а случај ће званично остати неразјашњен.

Португалски медији су објавили да је на дан своје погибије Антић био у аутомобилу са возачем којем је наредио да стане поред литице Уста пакла, са које се потом бацио.

Одмах су алармирани поморска полиција и ватрогасци, а Антић је још био жив када су га извукли, али је убрзо преминуо.

Породица је демантовала наводе о самоубиству и тврди да се ради о несрећном случају.