Прочитај ми чланак

Олег Морозов: Питање да ли би Србија звала Русију у помоћ у сукобу за Косово

0

Криза у самопроглашеној републици Косово је начин да се Србија казни, могућ је војни сукоб уз учешће мировних снага НАТО-а, изјавио је за РИА Новости Олег Морозов, посланик Државне думе из Јединствене Русије.

„Криза на Косову је начин да се Србија казни. Тамо је могућ војни сукоб у који би били увучени мировњаци НАТО-а“, рекао је он.

Посланик је додао да ће све земље које нису подржале став САД-а у вези са догађајима у Украјини ускоро добити „црну ознаку”.

„Природно је да је напетост управо сада настала… Све земље које се нису придружиле америчким редовима због догађаја у Украјини добиће `црну ознаку` у блиској будућности“, сматра Морозов.

Према његовим речима, поставља се питање да ли је Србија спремна да јавно затражи помоћ Русије.

„Питање је колико је Србија спремна да се бори за своје интересе и да ли је спремна да јавно затражи помоћ Русије у овом сукобу. Европљани се плаше великог рата у Европи. Али ако Србија посустане, биће сломљена“, додао је Морозов.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!