Прочитај ми чланак

ОГЛАСИО СЕ МИЛО да долије „уље на ватру“ и одглуми да не координира са Вучићем

0

Од када Милове комите праве хаос у Ценој Гори, Мило ћути. Тек пошто је незванично објављено да је у току хапшење његовог саветника Веселина Вељовића и других који координирају врхом полиције, јавио се и Ђукановић.

Вучић, Мухамед Дахлан и Мило у Вучићевој кући у Јајинцима (Фото: Двери принтскрин)

 

Председник Црне Горе позвао је све грађане Црне Горе, свих вера и нација и политичких опција, да заједно допринесу очувању мира, стабилност и мултиетничког склада, да одговорно заштите живот и здравље сваког грађанина, као и право на различитост, „као наше највеће богатство“.

„Позивам и премијера Здравка Кривокапића да не инсинуира, да одржи обећање које је дао јуче да Влада гарантује сигурност свима, преузимајући одговорност на себе за сва дешавања, пошто Веће за националну безбедност којим је председавао није забранило јавна окупљања. И да већ једном, након континуиране медијско политичке тортуре и ниподаштавања из Београда и наше државе и њега лично, као човек, интелектуалац и премијер осуди покушај великосрпског покоравања Црне Горе и бескомпромисно стане у њену одбрану“, написао је Ђукановић на Твитеру, преноси РТЦГ.