Прочитај ми чланак

ОДГОВОР СНС „Ви сте гмизавци и лажовчине“

0

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић нашла се на удару актуелне власти и СНС следбеника, због тога што је изнела доказе о умешаности српских власти у бројне афере, а они су узвратили тако што јој цртају мету као убијеном Оливеру Ивановићу, објавивши скандалозни видео снимак. Након реаговања председника ССП Драгана Ђиласа, огласила се и Владанка Маловић, шефица информативне службе СНС, поново са званичног Твитер налога ове странке.

Наиме, Драган Ђилас написао је твит у вези поменутог снимка и поручио Александру Вучићу, да се исти дели друштвеним мрежама на дан кад је убијен Оливер, као и да је спот за Маринику идентичан ономе који је претходио Оливеровом убиству.

– Јавно ти поручујем да за све сто се деси ти ћеш бити директно одговоран – написао је Ђилас.

Убрзо је Маловић са званичног налога напредњака на Твитеру одговорила у свом маниру, користећи речи „лажовчино тајкунска“, „гмизавци“ и „багро“ и написала:

– Срам те било, лажовчино тајкунска. Сваки дан ти и твоји гмизавци цртате мету на чело и Вучићу и његовој породици.Председник је у Давосу и поносно представља Србију, нити се бави тобом, нити твојом багром. Само ви наставите да лажете и претите смрћу – то је ваша политика – и потписала се лично, што не ради први пут.

Подсетимо, Владанка је шефица информативне службе Српске напредне странке, која опозиционаре назива „џукелама“, а председника Србије ословљава са „шефе“.