Прочитај ми чланак

Одборници СНС-а бежали од народа! Извукли из буџета МИЛИОН ЕВРА! (ВИДЕО)

0

Двери Београд су прекинуле седницу Скупштине општине Звездара због пљачке народних пара од стране локалне власти. Обезбеђење градске општине Звездара физички насрнуло на жене.

Данас је требало да буде одржана седница градске општине Звездара у Београду и тим поводом су представници градске организације Двери из Београда покушали да питају челнике општине Звездара где је утрошен новац за путеве који не постоје.

Том приликом обезбеђење је физички насрнуло на чланове Двери, председница ГрО Двери Београд Радмила Васић је грубо одгурнута, док је Нади Гладовић прикљештена нога вратима. Српска напредна странка је позната као организација која не трпи критичко мишљење и која гаји силеџијство, али напад, поготово на жене, је крајње недопустив.

Градска организација Двери из Београда је још прошле године поднела кривичне пријаве против челника ГО Звездара због утрошеног новца за путеве који никада нису направљени. Наиме, из буџета ГО Звездара је исплаћено 2 727 880 динара за пут КП 3537 КО у Миријеву који не постоји и где се данас налази шумска стаза, док је за пут КП 1797 КО на Звездари исплаћено, у два наврата, 3 791 488 динара за пут који такође није урађен. Наручилац ових послова је била ГО Звездара, а извођач радова фирма „Изотекс“. Таквих послова је само у последње две године било у износу од скоро 1 000 000 евра и то без ПДВ-а! Иако су Двери због ових малверзација поднеле кривичне пријаве, полиција и тужилаштво ћуте и не процесуирају актере у овом случају корупције и криминала.

 
 
 
 
 

Што се тиче саме седнице ГО Звездара, она је прекинута када су представници Двери ушли у салу и покушали да питају челнике где је новац из буџета за путеве, а на позив чланова Двери стигла је и полиција после више од сат времена како би реаговали на физички напад од стране припадника обезбеђења ГО Звездара.