Прочитај ми чланак

ОДАКЛЕ МУ ПРАВО? Уместо са РС и ЦГ, Вучић нас уједињује са албанским картелима!

0

Мали Шенген - Велика Албанија! Ко је Александру Вучићу дао за право да потписује некакве споразуме о слободном кретању између Србије и Албаније? Када је то народ на референдуму дао зелено светло за овако радикалну идеју?

По ком основу он потписује Мали Шенген као председник, када то по Уставу нема право, јер је печат на овакве споразуме искључиво у надлежности премијера и Владе Србије?

Foto: Tanjug/APSerbian Presidential Press Service

 
Све ово су питања која се намећу после скандалозног споразума, који је Вучић потписао данас у Охриду. Чак и они који су за ЕУ, требало би да се запитају да ли су гласали за Брисел или за Тирану.
 
Док прворођени јаран из Бугојна не дозвољава Србима са Космета да имају пасоше и документа Србије, залаже се да Албанци без икаквих препрека могу да се крећу, послују и купују некретнине по Србији. Наша држава ће признавати и разне дипломе са албанских „сега-мега“ приватних факултета.
 
На данашњи догађај реаговао је и лидер покрета Двери Бошко Обрадовић.
 
– Када је Шизоје питао грађане Србије да ли су за Унију са Албанијом? Када  смо то изгласали на народном референдуму? Да ли слободан проток робе и људи подразумева и албанске нарко-картеле, њихов прљави новац којим ће да купују некретнине по Србији и трговину људима? Ово је лудило! – поручио је Обрадовић.

Он је упозорио да Вучић наставља да ради на разједињавању српског народа.
 
– Поред на 1. месту Републике Српске и Црне Горе, па нама свакако блиске С. Македоније и БиХ, Манијак се уједињује са Албанијом. Хоћемо ли коначно да зауставимо овог Лудака на челу државе? Отворено прави Велику Албанију, предаје КиМ, прави им аутопут и отвара границе албанизације!? – истиче Обрадовић. – Вучић брине за малог произвођача парадајза у Албанији и како да он своју лако кварљиву робу пласира у Београду, заради и уложи у нову производњу, док овде не може да обезбеди гарантоване цене и сигуран откуп, па српска пољопривреда пропада. Зло сваки дан превазилази самог себе!