Прочитај ми чланак

ОД ОВЕ ЖЕНЕ СТРЕПЕ ХАРАДИНАЈ И ТАЧИ, А САДА ЈЕ ЗАПРЕТИЛА ВУЧИЋУ: Напала је Србију

0

Једна од најмоћнијих жена такозване Републике Косово Влора Читаку напала је председника Србије Александра Вучића и подржала новоизабрану министарку у Харадинајевој влади Дијану Живић.

Читаку је на свом Твитеру написала:

FOTO: TWITTER

„Председник Србије малтретира новоименовану министарку пољопривреде Косова Дијану Живић. Јер, сваки Србин који живи у Косову и који се усуђује да самостално размишља, постаје његов непријатељ“.

Читаку је овим речима одговорила на саопштење Српске листе да одлуком о именовању Дијане Живић за министра пољопривреде, Савез за Србију и њихов покрет „1 од 5 милиона“ постали су део Владе Косова и кабинета Рамуша Харадинаја, а Рамуш Харадинај је и званично постао „1 од 5 милиона“.

Читаку је, подсетимо раније подржала протесте „#1од 5милиона“, а сада је стала у заштиту српкиње Дијане која је један од организатора протеста у Грачаници.

Подсетимо премијер привремених косовских институција Рамуш Харадинај именовао је јуче Дијану Живић за новог министра пољопривреде, шумарства и руралног развоја.

Јасно је да Живић на ову функцију није дошла вољом бирача и српског народа већ одлуком Харадинаја и његовим договором са опозицијом у Београду.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!