Прочитај ми чланак

ОБРУКАЛИ ВУЧИЋА Отворили фабрику код Председништва Србије, обукли пелене радницима

0

Председник синдиката „Слога” Жељко Веселиновић, представљајући себе као Александар Вучић, 'отворио' je уз помоћ страних инвестиција, нову фабрику за 21. век испред Председништва Србије, и том приликом обукао радницима пелене дарујући им тај одевни предмет као део неопходне опреме за њихов рад у новоотвореном погону:

„Србија брзим трком, са овом фабриком, иде у 21 век. Са овом инвестицијом добијамо високотехнолошку индустрију, на нивоу Мерцедеса и Ролс ројса, што ће довести да у Србији имамо златно доба, са платама преко хиљаду евра као у САД и Немачкој”, током овог синдикалног перфоманса рекао је Веселиновић и пре нeго што је пресекао свечану врпцу joш додао:

„То је, веровали или не, производња коаксијалних кабловао, први пут у историји Србије. Зато бих сада хтео да овај тренутак увеличам пресецањем свечане врпце, да би овде присутни радници радили у изузетно добрим условима, са платом од 200 евра и могућим повећањем на чак 210 евра! А сви знамо шта значи десет евра у Србији”, подвукао је први човек синдиката „Слоге”, представљајући се присутнима да је уствари он Александар Вучић.

Његово пресецање врпце је пропраћено громогласним аплаузом.

А затим је Веселиновић, односно ‘Вучић’, новозапосленим радницима даривао пелене, истакавши:

„Први пут у историји и у свету ће од сада радници док раде носити пелене. Шта више, обећавам да ћемо и у Закону о раду унети обавезно ношење и пелена да бисмо тиме уштедели много времена радницима који више, док раде, неће морати да иду до тоалета”, рекао је такозвани председник Србије, после чега су ти радници и обукли са ‘радошћу’ добијене пелене.

И овај гест је пропраћен са громогласним аплаузом и добацивањем присутних жена да би било боље да радници скину панталоне пре него што обуку пелене.

А како је трајао и даље овај раднички перформанс синдиката Слоге погледајте у видео прилогу горе.

Примопредаја дежурства

Данас од 13 часова у „Слободној зони”, поред Председништва Србије где већ данима протествују опозиционе странке и покрети окупљени у „Савеза за Србију” и народну иницијативу „ 1од 5 милиона”, извршена је примопредаја дежурства: „Покрет слободних грађана”, којег предводи Сергеј Трифуновић и „Заједно за Србију”, на чијем је челу градоначелник Шабца, Небојша Зеленовић, је заменио синдикат „Слога”, чији је председник Жељко Веселиновић који се том приликом и обратио новинарима.

А како ће се одвијати дежурство синдиката Слоге у Слободној зони и шта могу грађани тамо да виде и добију, дружећи се са представницима опозиције, погледајте у видео линку доле:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!