Прочитај ми чланак

ОБРЕНОВЧАНИМА стижу срамотне поруке: Подржите Вучићеву политику по питању КиМ?!

0

Грађанима Обреновца протеклих дана стижу бизарне СМС поруке са непознатих бројева телефона у којима се од њих тражи да подрже борбу председника Србије Александра Вучића по питању Космета, те да издвоје време и у своје домове приме анкетаре са којима ће причати на ову тему.

Foto: Nova.rs

У поруци пише следеће:

“Данас сви који желимо добро свом народу морамо да пружимо пуну подршку Вучићу по питању Космета. Његова одлучност за изналажење решења које ће дати стабилност овом региону и просперитет огледа се у свакој његовој мисли и поруци. Драги *** јавите ми одговарајући термин за кратку анкету. Дошли бисмо до вас следеће недеље. Гоца, Гај (циркуларна порука)”. наведено је у СМС поруци коју је саговорник портала Нова.рс добио у суботу поподне.

Обреновчанин који је добио одлуку са непознатог броја је за портал Нова је због сопствене сигурности желео да остане анониман, каже да је био затечен садржином СМС који је добио.

“Нит знам ко ми пише, нити због чега, нити одакле им мој број телефона. Одговорио сам да подршку дајем само ономе ко никад неће издати Косово и Метохију, а то је српски народ. Остали ме не занимају. Никакав одговор нисам добио”, каже овај Обреновчанин.

И редакција портала Нова покушала је да контактира особу која се потписала као Гоца, а која је поруку послала, међутим, нико се није јављао. Тако остаје потпуна непознаница ко се крије иза ове акције, каква је подршка Вучићу потребна око Космета и како би то грађани могли да помогну.

“Ово није први пут да добијам овакве поруке. Било је тога и раније, углавном као неки вид подршке Српској напредној странци и “лепој Србији” како желе да је представе. Она јесте лепа, али није лепо то да већина нас мора да ради два посла да би преживело, а неко нам потура приче о некаквом просперитету. То је увреда за људску интелигенцију”, закључује овај Обреновчанин.