Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Јасно да Божовић, Мићуновић, Шутановац имају споразум сa режимом

0

Председник Двери Бошко Обрадовић рекао је да месецима одређени функционери ДС поткопавају одлуку о бојкоту избора, и да би Драгољуб Мићуновић, Драган Шутановац и Балша Божовић и други требало да изађу из Демократске странке, јер више не подржавају њену политику, додајући да је "већ читавој јавности јасно да они имају неку врсту споразума о сарадњи са Вучићевим режимом".

SRBIN.INFO

„Ево већ месецима уназад одређени функционери раде супротно одлукама руководећих органа ДС и директно поткопавају заједничку одлуку Савеза за Србију о бојкоту избора и уопште о функционисању СзС и то је потпуно легитимно право на другачије мишљење, али онда би Драгољуб Мићуновић, Драган Шутановац и Балша Божовић и други требало да изађу из ДС, јер више не подржавају њену политику… Да направе неку своју политичку организацију и да се измере на тим изборима на које толико жарко желе да изађу“, рекао је за Н1 Обрадовић.

Сматра да они имају неку врсту споразума са владајућим режимом, а да је он само „упалио светло“.

„Наравно да је читавој јавности већ јасно да они имају неку врсту споразума о сарадњи са Вучићевим режимом, јер нема просто другог објашњења како Балша Божовић може да добије интервју за Курир или Драган Шутановац да гостује на ТВ О2, где од опозиције никада, нико други не може да гостује. Оно што они раде очито одговара владајућем режиму, и ја сам просто само упалио светло у тој мрачној просторији у којој су људи који су упропастили ДС, очито намерачили да је упропасте до краја или барем да раде за интересе актуелне власти“, изјавио је Обрадовић.

Он је навео да тако нешто више није могао да прећути, јер се ради о врсти директног покушаја да се обесмисли идеја бојкота.

„Да се то ради на интерним састанцима ДС – то је потпуно нормално, другачије мишљење, као што га има и у Дверима, где такође постоје људи који се не слажу са одређеним стварима које Двери раде и које Савез ради. Али, који их никада не узносе у јавност…“