ОБРАДОВИЋ (ДВЕРИ): Оставке председника општина Гроцка и Брус или демонстрације

0

Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да ће, уколико у року од седам дана председници општине Гроцка и Брус, Драгољуб Симоновић и Милутин Јеличић не поднесу оставке, бити организоване демонстрације испред тих општина.

„Двојица функционера Српске напредне странке (СНС), од који је један осумњичен за паљење куће и покушај убиства новинара, а други за сексуално узнемиравање, не заслужују да се налазе на слободи, а камоли на тако озбиљној функцији као што је функција председника општине“, навео је Обрадовић у саопштењу.

Обрадовић је рекао да то што су људи попут Симоновића и Јеличића на слободи и још увек на јавним функцијама, али и у СНС, доказ какве кадрове СНС жели у својим редовима.

„Симоновић и Јутка (Јеличић) нису појединци, они су систем власти СНС. Зато није довољно ни да они поднесу оставке. То је само почетак рушења комплетног насилничког и криминалног режима на челу са Александром Вучићем“, рекао је Обрадовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!