Прочитај ми чланак

Обрадовић: Двери опљачкане на основу измишљених дуговања и нико не реагује

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић каже да су им са рачуна странке, у два наврата у септембру и октобру, скинута сва новчана средства, око 8 милиона динара. Обрадовић тврди да је реч о лажним меницама које је пустио бивши директор Двери, односно фирма са којом су раније пословали. Он каже за Н1 да су дуговања измишљена и да иза свега стоји држава.

“Ово је невероватан случај у целом свету, да једна парламентарна опозициона опција буде буквално опљачкана, да јој са рачуна буду скинута сва средства, а да ниједан државни орган не реагује“, каже Бошко Обрадовић за Н1.

Тврди да су Двери предмет удара владајућег режима, уз помоћ двојице бивших чланова странке. Две менице које су активиране, скинуле су са рачуна ове странке сва средства која су имали, односно око 8 милиона динара.

Обрадовић објашњава да је реч о фирми са којој су раније радили, али да не постоје дуговања, нити уговори и менице.

“То нам говори да наши бивши чланови који су искључени из Двери, не би могли све ово да раде да немају заштиту БИА и комплетног државног апарата. Адвокати које су међувремену ангажовали да их бране, долазе из канцеларије Александра Ђорђевића, бившег шефа БИА“, прича Обрадовић.

Поред финансијског напада на странку у току је, додаје Обрадовић, и отимање њихове Фејсбук странице која има 170.000 пратилаца. Каже да је ниједан државни орган још није реаговао на њихове пријаве.

“Ја ћу се позвати на главни доказ моје тврдње. А то је обраћање Александра Вучића са Генералне скупштине УН у Њујорку, када је јавно, ничим изазван рекао да су Двери укинуте, и очито дао директан задатак својим послушницима да заиста морамо да нестанемо“, казао је лидер Двери.

Двери су поднеле пријаве и Тужилаштву за високотехнолошки криминал како бисе , како каже Обрадовић, заштитили и од “пљачке интернет имовине“.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!