Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Двери нису опозиција Србији и држави, Двери су опозиција Влади

0

Председник Двери је на конференцији у НСРС истакао да се његово данашње излагање на седници Скупштине базира искључиво на извештају о раду Државне ревизорске институције који показује како се ненаменски троши народни новац.

Ова институција је утврдила 140 начина на које се ненаменски троши новац на државном и локалном нивоу. Државни ревизор је утврдио милијарде и милијарде које су ненаменски потрошене и поднето је преко хиљаду кривичних пријава тим поводом. „Да ли сте чули да је било који поступак покренут и да је било ко одговарао“ – упитао је Обрадовић.

Како истиче, када представнике власти суочите са тим подацима они крену са увредама, клеветама и нападима на породицу. Он се осврнуо и на данашња излагања посланика власти којима је председавајући дозволио да, у неколико наврата, користе своје време за расправу о законима да би клеветали Српски покрет Двери, њега лично и његову породицу. Александар Мартиновић је посветио целих 15 минута на говор о Дверима.

Обрадовић је истакао да они изгледа не слушају ни свог председника који је рекао да не треба да коментаришу породице политичких противника, и да, када већ помињу породице треба да виде и то да је управо породица Вучић запослена у јавном сектору. Сам Александар Вучић је цео свој живот на државној плати и тешко се може поверовати да живи од плате председника Србије која износи 100 хиљада динара, јер нема других пријављених прихода

Он се осврнуо и на коментаре посланика СПС и запитао се зашто СПС није одговарао за оно лоше што је радио за време Бориса Тадића.

„Двери нису опозиција Србији и држави, Двери су опозиција Влади“ – рекао је Обрадовић, додавши да му није јасно да посланици власти нису у стању да на критике одговоре аргументима већ искључиво личним увредама.

Информативна служба Двери