Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Да ли СНС коначно признаје да је дијалог неопходан

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић упитао је данас посланика Српске напредне странке (СНС) Владимира Ђукановића како се нашао у делегацији на округлом столу о изборним условима, ако се раније повукао из свих страначких активности СНС док „председник не очисти странку од лопова, криминалаца и мангупа“.

„Зашто идете на те разговоре ако већ саветујете Александру Вучићу да не прихвати ништа од заједничких захтева опозиције и препорука Стручног тима са протеста ‘1 од 5 милиона’“, питао је Обрадовић у отвореном писму.

Обрадовић од Ђукановића тражи да се изјасни да ли је разговорима са, како их називају припадници власти, „издајницима, тајкунима, лоповима, фашистима и осталим олошем“ из опозиције, СНС коначно признала да је дијалог између власти и опозиције нормална ствар и да се опозиција у свакој земљи на свету мора поштовати.

„Да ли одржавањем састанака ван државних институција признајете да су све оне блокиране и узурпиране од стране једног човека, да тамо нема нормалног дијалога па вам треба ваниституционални посредник?“, питао је лидер Двери посланика СНС-а.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!