Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК Вучићу, тргни се – муслимански мигранти не долазе на Космет или Босну већ у Србију

0

migranti vucic-obican seljak-
Када обични сељаци јавно исказују своје негодовање због промашене политике нашег премијера то не значи да обични сељаци не воле Србију. Намерно пишемо политике премијера, а не политике владе Србије из простог разлога што једино премијер води нешто што он мисли да се  зове политика. Сви остали, како из Владе тако и из његове партије па и коалициони партнери, сви се утркују да му певају хвалоспеве. Колико сутра ће премијеру захваљивати што је ујутру изашло Сунце, што се свако вече појављује Месец па и ако наиђу густи облаци и то се дешава захваљујући премијеру. Разлог овог отвореног обраћања премијеру је то да га обичан сељак пита да ли он неке ствари не види или не жели да види.

Како то да ове силне избеглице које пристижу у Србију долазе без жена и деце. Како то да се ради углавном о избеглицама који су војно способни. Дали ово питање сме неко да постави премијеру и д али још неко треба ово да види осим нас обичних сељака. Пре неког времена због ратних сукоба у бившој Југославији Србија је била пуна избеглица али се у саставу ибегличких колона налазило више жена и деце, а мање војно способних мушкараца. Не помињемо злочиначку „Олују“ где су све србе протерале злочиначке хорде уз подршку највећих зликоваца на планети.

Изузетно је интересантна чињеница да те исламске избеглице које иду из Македоније уместо да се крећу ка Косову и Метохији где већинско је живље муслиманске вере и да усмеравају своје кретање ка Босни односно директно у Европску унију односно ка Загребу, иду кроз православну Србију. Свима се протура флоскула да је крањи циљ тих избегличких колона Европска унија.

Колико државу Србију кошта сваки избеглица и ако је ту неко у транзиту зашто се слободно без контроле креће по Србији и не зна се да ли је и када неко напустио Србију. Озбиљно питање се поставља и да ли је то господин Бакир наручио ИДИЛ да дође и помогнему да заврши татин (Алијин) започети посао. Обични сељаци потезе које чини премијер презиру али се не би радовали са људске стране да му се колико јуче десило зло у Сребреници.

Не смета нам што себе понижава али нам смета што потезе које чини по својој функцији понижавају и нас. Када га српски студенти молили са својим потписима у броју који означава број жртава које су за собом оставили злогласне хорде Насера, премијер се оглушио. Ако је стварно желео уместо понижења помирење зашто заједно са Бакиром дан раније нјие обишао Братунац. Ако је он мој премијер не сме да се сложи са „западом“ да је убити Србина легално као кад убијаш буба швабу.

ВУЧИЋУ ТЕБЕ ЈЕ ОБИЧАН СЕЉАК ВЕЋ ОДАВНО ВИДЕО КАО ПРОШЛОСТ ШТО И ЈЕСИ АЛИ ДОК СИ ЈОШ НА ФУНКЦИЈИ КОЈУ ОБАВЉАШ РАЗМИСЛИ КОЛИКО МЕЂУ ИЗБЕГЛИЦАМА ИМА НЕПРИЈАТЕЉА СРБИЈЕ И АКО СУ ТИ ЉУДИ У ТРАНЗИТУ КА ЕВРОПИ ПОМОЗИ ИМ ДА ТАМО ШТО ПРЕ СТИГНУ. КОНТРОЛИШИ ИМ КРЕТАЊЕ И АКТИВНОСТИ.

Добро знаш колико оружја има на Космету и у Босни. Ти емигранти се концентришу можда по инструкције у пограничном делу са Косовом где су Шиптари забранили приступ српској војсци и полицији. Касније ти људи можда неком по плану одлазе по Србији, а број им је превелики. Забрини се и замисли се. Вучићу без твојег наређења у Србији ни полиција ни војска ништа не ради; и због и наше а и твоје безбедности учини оно што се мора.

БОЉЕ СПРЕЧИТИ НЕГО ЛЕЧИТИ.

МИ ОБИЧНИ СЕЉАЦИ ЗНАМО ДА ТИ ЈЕ МИЛИЈЕ КАД ТЕ ЗАПАДНИ ОЛОШ ФАЛИ НЕГО КАДА ТЕ СЕЉАЦИ КРИТИКУЈУ АЛИ ЗА РАЗЛИКУ ОД ЗАПАДА МИ ВОЛИМО СРБИЈУ И НЕ БИ ДА ЈЕ ТИ СА ЊИМА РАСТАЧЕШ.

И ДАЉЕ МИСЛИМО ДА СИ ПРОШЛОСТ И ДА ЈЕ ЗА ТЕБЕ КАСНО АЛИ ДА ЗА НАС НИЈЕ.

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЖИВЕЛА САД СЕ ПРОБУДИ СЕРБЉЕ РАЗБУДИ.

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)