Прочитај ми чланак

НОВИ радни задатак СНС БОТОВА: Спреман сам да положим живот за Вучића?!

0

Још један екстреман пример суморне друштвене атмосфере коју креира Српска напредна странка, стиже нам из Деспотовца, од извесног Ивана Трујића, туристичког техничара, који поручује да је спреман да положи живот за Александра Вучића.

– Ја сам спреман да положим живот за председника Александра Вучића. Увек уз председника Александра Вучића – поручио је Трујић са свог Фејсбук профила.

Ivan Trujić FOTO: Printscreen Овим се наставља низ монструозних и бизарних изјава напредњачких следбеника, који непрестано, из свих делова Србије, поручују како су спремни да положе свој или одузму туђ живот, у име Александра Вучића.

Тиме се потврђује до које мере су Вучић и његова медијска машинерија успели да фанатизују своје бирачко тело, које је постало страначка војска, у буквалном смислу, спремна да почини и најмонструознија дела зарад интереса једног човека и уског круга људи око њега.

– То је резултат државно спонзорисане пропаганде у Србији – рекао је редитељ Борис Малагурски, након што је у јавност пуштен снимак старије госпође која каже да би „заклала за Вучића“.

Исто тако, почетком године, из СНС Житорађа, поручено је да ће узети живот за Александра Вучића.

– Идемо у нове победе „Брже, јаче, боље“ и најбоље. И живот дајемо и узимамо за нашег председника, величанственог Александра Вучића и за сву децу Србије. До победе – стоји у монструозној објави СНС активисте из Житорађе, извесног Антанасковић В.