Прочитај ми чланак

Нови притисци на Абазовића: Ако наставиш дружбу са четницима бићеш први …

0

Носилац листе Црно на бијело, Дритан Абазовић последњих дана нашао се мети критика и пријетњи након што је заједно са лидерима коалиције за „Будућност Црне Горе“ и „Мир је наша нација“ поразио Демократску партију социјалиста на парламентарним изборима 30. августа.

Тако је извјесни Руздија Шабовић у коментарима на друштвеној мрежи Фејсбук изразио „забринутост“ за живот Дритана Абазовића уколико настави сарадњу са „четницима“.

Foto: IN4S

„Абазовићу, ако наставиш дружбу са овим Четницима бићеш први заклан (не дај Боже) али то те чека. И многи муслимани и Албанци муслиманске вјероисовијести (шта се десило у Калуђерском лазу код Рожаја) ако одеш са њима чека те Улцињ, Рожаје, Плав, Гусиње. Пљевља су почела. Ти ћеш бити позван да си направио Сребреницу, Приједор, Вишеград, Фочу и Маркале. Дозови се памети, окрени се Црној Гори“, написао је Шабовић.

Facebook

Подсјетимо, прошле недеље је и сарадник у настави на Факултету политичких наука Немања Батрићевић позвао Абазовића да „не преда Црну Гору у руке четничких војвода“.

“Потоња ви је ура Дритане Абазовићу, Жарко и Лука Ракчевићу и Филипе Аџићу. Ако предате Црну Гору четницима бићете упамћени као издајници”, казао је он.