Прочитај ми чланак

Нови окршај Трифуновића и Гајића: Ко је смрдљив, а ко дрипац

0

Не смирују се страсти на релацији председника Покрета слободних грађана и адвоката и председника Правног савета Народне странке Владимира Гајића. Тешке и увредљиве речи поново су размењене на друштвеној мрежи Твитер.

На Трифуновићев твит, од пре два дана, у ком је написао да је на штанд на ком ПСГ скупља потписе дошао “човек из Курира” и дао потпис, надовезао се и Гајић, али тек након што га је председник ПСГ назвао “смрдљиви Гајић”.


“Не жалим се. Напротив. То је мој пут, ја сам га бирао, свестан да ће параноична, више пута изиграна, горка светина, из личног очаја и те напоре увлачити у блато. Није проблем. То сам, као што рекох, укалкулисао. Знам ја нас. И као што рекох у НИН-у једаред: ово ће бити борба за нас, против нас. Кад ми међутим дође тако неко са друштвене мреже која би могла бити добра платформа за размену информација и мишљења, а заправо је депонија очаја, и ту своју снагу, уместо да искорости да помогне себи и неком ко се за ниу бори и постсне рецимо контролор и из себе успе да од свих квалитета исцеди само то, да сам ја издајник, да сам узео паре од Вучича, Ђиласа, Сороша, кога год-то је исто као кад ми смрдљиви Златибор Лончар каже да сам узео паре од болесне деце”, написао је између осталог Трифуновић уз сочне псовке додајући “или смрдљиви” Владимир Гајић.

У твиту се потписао као председник ПСГ, председник УО Подржи живот, глумац и човек.


На то је уследио Гајићев одговор.

“Прави си дрипац… ту нема помоћи”, написао је адвокат.

Трифуновић му је препоручио да узме вињак, на шта је Гајић одговорио са “смешан си и јадан”.


Ни ту се није зауставила салва увреда, те је Трифуновић одговорио Гајићу са твитом: Славице, дајте дупли вињак за господина из Крунског Савета, СПО, ДС, НС. Четвородупли дакле, Славице. На кућу”.

Њих двојица су и почетком овог месеца ушли у озбиљан окршај када је Гајић на свом Твитер налогу написао: “Ако чујете ових дана да је неко од бојкоташа променио одлуку и излази на изборе, немојте сумњати, лаки кеш је у питању. Вучић је мајстор за то. Бенифит за грађане неће изостати. Знаће се ко држи до своје речи, ко је на којој страни пред одсудне битке које су тек пред нама”.

На овај твит реаговао је лидер ПСГ Сергеј Трифуновић, који га је поделио, али уз коментар:

“Ако чујете од неког рецимо адвоката да је лаки кеш у питању, ја рецимо могу том адвокату да понудим две опције: једна је да као лице које долази из правосуђа докаже да је лаки кеш у питању, а друга је да ми се у супротном без проблема свакако напуши…”.