Прочитај ми чланак

НОВИ БИСЕР ВУЧИЋА: Нисам позивао на тучу (а јесте), Бакић хтео да сачува задњицу

0

Председник Србије Александар Вучић рекао је да није никог позивао на обрачун и тучу, кад је реаговао на инервју социолога Јове Бакића. За Бакића је рекао да се само играо речима како не би починио кривично дело и да би сачувао своју "задњицу".

„Ја сам само рекао да ми поруче где да дођем да добијем те грдне батине, само немојте да народу и мени више претите“, рекао је Вучић, помињући представнике Савеза за Србију, Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бошка Обрадовића, као и Бакића.

Вучић је рекао да зна да они то не могу да ураде јер су „слабићи и кукавици“, као и да је он то само народу показао и „ништа више од тога“.

„А све што сам рекао, Бакић је потврдио“, рекао је Вучић, наводећи да се Бакић само „играо речима“ како не би починио кривично дело и да би сачувао своју „задњицу“.

„Причаш о дугим цевима, да ли си ти нормалан и ти треба да учиш децу“, поручио је Вучић Бакућу.

Он је рекао да народ неће револуцију већ компјутере, наводећи да се у свим сферама друштевеног живота данас живи боље него раније.

Коментаришући позиве лидера опозиције на телевизијски дуел у Утиску недеље, Вучић је реко да зна да „они уређују неке медије“, али да није знао да уређују и ту емисију.

Вучић је рекао и да његов обилазак места, током камапање Будућност Србије, није „промоција“ већ начин да се боље виде проблеми јер људи у сусретима „почну да говоре“.

На питање о критикама опозиције, рекао је да се „стварност не може демантовати“ и да је Србија данас много успешнија него раније, о чему говоре „чињеце и бројеви“. „Подршка говори коме људи верују, нису глупи, виде шта се ради“, рекао је Вучић.

Он је данас наставио кампању „Будућност Србије“ у оквиру које је посетио Бољевац.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!