Прочитај ми чланак

НОВА ИЗДАЈА? Марко Ђурић усликан у Тирани са Куртијевим људима (ФОТО)

0

Док Александар Вучић у својим медијима прави циркус, јуначи се и свађа са будућим премијером лажне државе Косово Аљбином Куртијем, у исто време режим у Београду, по свему судећи, поново уговара некаква дружења на јахти са албанским политичарима.

На то је указао и документовао лидер Двери Бошко Обрадовић, објавом на свом „Твитер“ налогу.

– Да није ово Марко Ђурић лично на преговорима са Куртијевим људима управо у Тирани? Док се Вучић медијски јуначи – његов човек преговара о уласку СНС Српске листе у сепаратистичку власт у Приштини, и ко зна шта још. Као што су подржали и Харадинајеву владу. Све би издали за власт! – нагласио је Обрадовић.

Члан председништва покрета Самоопредељење (ПС) и посланик новог сазива тзв. Скупштине Косова Џељаљ Свецла састао се у Тирани са директором канцеларије за Косово и Метохију у Влади Србије Марком Ђурићем.

Портал „газетаеxпресс.цом“ пише да је састанак одржан у петак, 6. децембра, у хотелу Тирана Интернешенел, преноси Коссев. Фотографије су снимљене у Тирани, на ономе што је познато као „15. спрат“, пише Коссев.

Портал је објавио две фотографије на којима се виде Ђурић и Свецла и на којима су и посланик Демократског савеза Косова Арбан Абраши и градоначелник Ђаковице Ардиан Ђини из Алијансе за будућност Косова.

Портал је током данашњег дана неколико пута позвао Свецлу, Абрашија и Ђинија да их упита о састанку и темама о којима се разговарало, али се они нису јављали на телефонске позиве.