Прочитај ми чланак

Нова агенда: Вучић и Бајден истовремено крећу у разоружавање народа

0

За понедељак од 18 часова је заказан велики протест у центру Београда, а ако сада поклекнемо следи ново укидање државе од стране режима Александра Вучића, који по свему судећи, паралелно са глобалистима спроводи нову агенду - разоружавање народа.

Вучић је вечерас у Дневнику на РТС-у који траје 30 минута, причао 45 минута, покушавши да некако спаси свој пољуљани рејтинг и срамотно се опере од одговорности за два масакра проистекла из СНС мафијашко-ријалити друштвеног система.

Ипак, оно што је заиста опасно је то што је Вучић најавио да ће одузимати легално оружје народу, упадати у куће без налога, а оне који имају метак као успомену од деде из Другог светског рата – слати на 5, 10 или 15 година робије!

Готово у исто време, нову, по свему судећи, глобалну агенду разоружавања народа, најавио је и председник САД Џо Бајден, а све након јучерашњег масакра у Тексасу, сличном оном из Младеновца и са Врачара.

Бајден је позвао данас Конгрес да хитно усвоји предлог закона о контроли оружја након најновијег масовног убиства у САД, пошто је у тржном центру у Тексасу убијено девет особа, укључујући нападача.

Бајден је поново затражио од Конгреса да забрани јуришно оружје и шаржере великог капацитета, као и да уведе универзалне провере лица и укине имунитет за произвођаче оружја, преноси Ројтерс.

Дакле, ако владајуће гарнитуре одлуче да додатно суспендују државу, па вам рецимо противправно одузимају земљу, одузимају децу, приморавају на нове медицинске експерименте – шта да вам радимо… Поставља се питање шта је прави циљ „мера“ државе после почињених злочина?