Прочитај ми чланак

НОГО: Знам зашто ме је хапсио Сентин син; Трамп ће почистити Вучића! (ВИДЕО)

0

У ванредној емисји на јутјуб каналу „Центар“, гост уредника и водитеља Дејана Петра Златановића је био политичар Срђан Ного, који је јуче пуштен из протвора.

„Целокупна полиција и целокупна БИА на територији града Београда је била подигнута да би конституисање Вучићеве скупштине прошло како треба. Скупштина није законита јер према Уставу ни избори нису могли да се одрже на начин како је требало, плус је народ бојкотовао. Вучићу је одговарало да се ја не појавим то јутро да та слика не оде у свет, као и бојкот опозицији која се обавезала у Споразуму са народом да неће признати Вучићеве изборе и да ће на све начине спречити конституисање нелегитимне и нелегалне Скупштине, али не предузима ништа да би олакшала Вучићу. Испред Скупштине је тог дана улетео Радуловић да искористи прилику и народ који се окупио, а Мариника је дошла тек на крају само да да изјаву, других опозиционара није било“, објашњава Ного.

Он је детаљније објаснио ко је руководио његовом заустављањем и привођењем.

„Пратли су ме, кад су ме зауставили нешто пре 9 ујутро, одмах се појавило чак девет возила, начелник Управе криминалистичке полиције Милачић и начелник одељења за борбу против наркотика Миленковић, кога зову мали Сента јер му је син. Он ми је бахато отео телефон, мени који сам тада још био народни посланик и позвао се на имунитет. Све време говоре да су на телефонској вези са вишим тужиоцем Наташом Кривокапић, она има даје инструкције, чекали су да се формира Скупштина и да не могу да се позовем на имунитет. Вештак долази и пита начелнике: „Колико дуго треба да их држимо“?! Ето како функциониште држава, БИА под Гашићем и МУП под Стефановићем“

Ного истиче да га се плаше јер има информације о криминалну на највишем нивоу.

„Видели су да имам озбиљне информације и од тога су се уплашили. У правосуђу су ударне песнице режима виши тужилац у Београду Наташа Кривокапић, председник Вишег суда у Београду Александар Степановић и Љубивоје Ђорђевић из Првог основног тужилаштва, а поставили су их Ненад Ковач звани Неша Роминг, Вучићев кум Никола Петровић и Андреј Вучић. Њих тројица плус Славиша Кокеза и Звонко Веселиновић држе све у Србији, ту је и Новакова ташта Вера Ристић која је дебело умешана. Једини ја то смем да спомињем у Србији!

Није случајно што ме пресрео мали Сента, јер је он као начелник за наркотике наводно руководио акцијом Јовањица, а уствари је акција директно вођена из иностранства. Десила се када је Трампов изасланик Ричард Гренел дошао у Србију, кратко је причао са Вучићем, а дуго са Марком Чадежом, председником Привредне коморе, који му је тада предао масу доказа за криминалне делатности укључујући и за Јовањицу, а то је урадио по наређењу Немца Јоханеса Хана. Пар дана иза тога пада Јовањица“.

Наш гост је рекао да ускоро очекује коначни пораз глобалиста на светском нивоу, па и Вучићевог режима у Србији који су инсталирали.

„Вучић једног Бајдена дочекује са хлебом и сољу у Србији, све српске душмане је овде угостио! Чему се он нада кад Трамп победи? Директно је умешан у Импичмент, финансира Антифу, Клинтоне… Видећете наредних дана како ће проћи сви у Америци и по свету који су глобалисти и који су радили и раде за њихов рачун, а камоли Вучић“.