Прочитај ми чланак

НОГО ЗА СРБИН.ИНФО: Вучић се од борца против НАТО претворио у НАТО полтрона

0

Срђан Ного, народни посланик у Скупштини Србије је у разговору за Србин.инфо истакао да ће се Двери борити да се прекину са шиптарским окупаторима преговори у Бриселу и подсетио је на невероватну трансформацију Вучића од борца против НАТО-а до њихвог полтрона.

Пре осамнаест година почела је агресија НАТО на Србију. Вучић је био и тада на власти и сада је на власти. Ваш коментар на то? 

„Вучић се данас хвали да је пријатељ са Тонијем Блером и Билом Клинтоном. Ових 18 година најбоље сведоче о Вучићу, ко је био некада, а ко је сада.“

Космет је још окупиран, како ви гледате на ту чињеницу и какво решење нуде Двери када је у питању наша јужна српска аутономна покрајина? 

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

„Треба јасно рећи да је Космет окупирана територија. Лидер Двери, Бошко Обрадовић,  је зато оверио своју оставку код јавног бележника и она је доступна сваком грађанину Србије. Он на тај начин гарантује да ће у року од 6 месеци прекинути такозване преговоре у Бриселу, Београда и Приштине, и да ће преговоре, албанским окупаторима вратити под окриље у УН“, рекао је Ного за наш портал.

БОШКО ОБРАДОВИЋ: НАТО злочинци ће одговарати за злочине над Србима