Прочитај ми чланак

Ного: Вучић је вођа кавачке, а Ђилас шкаљарске глумачке секције (ВИДЕО)

0

Србија нема две опције, и власт и "опозиција" су једно. Зато једни друге савршено допуњују и покривају међусобни криминал. У јавности имају очигледан вештачки сукоб, а у пракси су формирали дуопол. Ову опозицију пројектује Вучић, Ђилас је модерни Шешељ.

Није случајно покренуто питање гласача из Републике Српске. О томе годинама говорим, а ово је сада у јавности пласирано директно од Американаца, после састанка Ескобара са Вучићем и лидерима опозиције. Народ у Републици Српској не подржава Вучића, они не гласају, њихови гласови се фалсификују, а цела прича је покренута као део плана гашења Републике Српске.

Народ не може да трпи више власт Александра Вучића и СНС – а, и после „избора“ 3. априла изаћи ће на улице. Ту на сцену ступа „опозиција“ са задатком да се наметне народу и контролише и умртви незадовољство.

Зашто нико не сме да гарантује да ће срушити зграде које ничу поред Калемегдана, укинути комуналну полицију, вратити цене инфостана на 2006. годину, обезбедити бесплатан градски превоз,…