Прочитај ми чланак

НОГО: Власт потписала да настани МИЛИОН И ПО миграната,морамо да бранимо Србију!

0

Срђан Ного је дошао на скуп 25. октобра, који су организовале Народне патроле у парку код Економског факултета, како би указали на проблем илегалног боравка емиграната у том делу града уместо у избегличким камповима и огромне количине ђубрета које мигранти ту остављају.

„Полиција нас је зауставила у околним улицама, нису хтели да нас пусте на скуп који је дозвољен и најављен. Мене су једва пустили, многе нису. Дечка су провели јер је имао бибер спреј који је законом дозвоље! Овде сваки полицајац мисли да је Вучић, сваки судија мисли да је Вучић, није нам се Вучић случајно десио. Ово је лудило, ово је неиздрживо, нестаћемо као народ и држава ако нешто не предузмемо и не изборимо се“, наглашава бивши народни посланик Срђан Ного.

Он је подсетио да је пре неколико година на Србин.инфо обелоданио да је Ана Брнабић потписала Даблински споразум, по коме Србија добија огроман новац (који није ушао у буџет Србије) за прихват 1.500.000 емиграната који би се трајно населили у Србији.

„Први сам обелоданио, баш на Србин.инфо, да је Ана Брнабић потписала Даблински споразум по коме треба да населе овде милион и 500 хиљада емиграната! Све показује да сам био у праву. Бивши министар полиције Аустрије је потврдио да је Србија потписала споразум да ће да прихвати мигранте из Европе. Они желе да нама врате емигранте, само у првом таласу више од милион! За то се добија новац. Ко је из власти узео новац за емигранте, јер новац није ушао у буџет Србије? Постављао сам питање и као народни посланик ко је узео новац за насељавање 600.000 европских Рома у Србију, а то је минимум 20-25.000 евра по човеку, баш као и за сваког мигранта кога врате. Неко је продао све нас и узео десетине милиона евра! Ко је узео тај новац јер није ушао у буџет!

То је огроман проблем, ми морамо себе да заштитимо! У ово време (око 18 часова) у овом делу Београда (код Економског факултета) нећете видети никога од наших људи, а камоли жене и децу. Плаше се миграната. И мушкарци изађу само кад морају, моји пријатељи живе овде. Зашто мигранти кривично не одговарају?

Они се региструју кад улазе у земљу тако што сви кажу да су родјени 1.јануара, измисле име и државу из које долазе. Да бисте водили кривични поступак, морате да утврдите идентитет. Кад почини кривично дело, полиција пошаље његове податке на пример у Сирију ако је рекао да је одатле. Уколико вам нико не одговори из Сирије или немају евиденцију да је он њихов, тог емигранта морају да пусте. А напади емиграната су свакодневни. Вечерас су се овде скупили и противници овог скупа. Ту је Антифа, а подсећам да је то међународна терористичка организација. Овде смо, значи, имали скуп терориста који су дошли да бране емигранте. Били су ту и медији који спроводе Сорошеву агенду. Сви кажу јадни емигранти, а ко је од тих јавних личности примио емигранте у стан и кућу?

Овако, нека Србе емигранти боду, пљачкају, нападају и још их издржавајте?! Имамо апслутно право на сваки вид побуне. Ми морамо да устанемо јер ово је наша држава. Нас седам милиона смо власници Србије! Није Србија Вучићева, него наша!“, поручио је Ного.

Срђан Ного је говорио и о Ани Брнабић и њеном брату, јутјуб каналима који „муте воду“ у корист режима и Вучића, више о томе погледајте у видео прилогу.