Прочитај ми чланак

НОГО: Веља Невоља и Марко Миљковић сведоци сарадници до Сретења

0

Зашто се Александар Вучић опија и зашто више не коментарише поступак против Веље Невоље и зашто је Срђан Лалић добио статус заштићеног сведока? Како је настала афера "Прислушкивање" и чему служи?

О овим и другим актуелним темама прича политичар Срђан Ного.

„Косовски Албанци треба да, уместо Клинтоновог, у Приштини подигну споменик Вучићу, јер нико није урадио више за њихову ствар од њега. Најновији споразум о личним документима са Куртијем је увлачење косовских Албанаца у „Open Balkan“, истиче Ного.

„Вучић очајнички жели ванредно стање, и спремио је опасан и лудачки план како да до њега дође. Са тим се не сме играти и мора да откаже геј параду. Организатори литија треба да знају да ако нису спремни да иду до краја, онда им је боље да повуку ручну и не раде више ништа“.

„Од Србије је Вучић направио куплерај, и иностраним политичарима обезбеђује дрогу, новац, несметано прање пара и сексуалне партнере – мушке или женске, зависи шта ко преферира. Зато је толике старлете, у ствари проститутке, убацио у Скупштину, министарства, дипломатију“, каже Срђан Ного.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!