Прочитај ми чланак

НОГО: Ускоро тајни снимак Вучића и Бајдена, таман да га Трамп затвори!

0

Бивши народни посланик Срђан Ного најавио је да ће се у јавности ускоро појавити тајни аудио снимак разговора Александра Вучића и Џоа Бајдена, на којем би могли да се чују компромитујући докази против ове двојице глобалистичких политичара.

– Разговори Бајдена и Вучића ће показати да је овај наш највећи полтрон и издајник. Таман да снимак у Белој кући погледају Ричард Гренел, Роберт Корбејн и да га са Трампом одмах затворе – написао је Ного на Твитеру.

Foto: Jutjub/SRBIN. info

Средином августа ове године на Јутјубу се појавио канал „Темида“ који објављује телефонске разговоре Петра Порошенка, председника Украјине са Џо Бајденом, потпредседником САД.

 

Сви разговори преведени су на српски језик, а вођени су 2015. и 2016. године на разне теме, од национализације „Приватбанке“, преко планова о диверзантским акцијама и саботажама на територији Русије између Порошенка и Бајдена, али и о сарадњи Украјине и Русије између Порошенка и Путина…

Међутим, оно што је за нас у Србији најинтересантније јесу најаве на поменутом каналу да ће ускоро објавити телефонске разговоре између Бајдена и Тачија, Харадинаја и Весељија, које ће се сигурно тицати Косова и Метохије, а нарочито разговор Бајдена и Вучића.