Прочитај ми чланак

Ного: У априлу стиже талас емиграната и врхунац корона вируса, избора неће бити!

0

На великом протесту против мигрантског насиља у Београду, редакција "Србин инфо" је разговарала и са народним послаником Срђаном Ногом, који је открио да ли ће и када у Србију доћи велики талас емиграната из Турске.

– Пратимо ситуацију на грчко-турској граници. Очекује се да већ почетком априла мигранти заврше у Србији. Нажалост, власт је издала народ, узела новац од Сороша и пристала да више од миллион емигранта трајно населе у Србији!

У Вашингтону је Вучић недавно тражио од Обрајена подршку да Србија насели те емигранте, човек није могао да верује да постоји неко ко жели да прими исламисте у своју земљу. То је акт велеиздаје.

Нека председници и премијери свих бивших југословенских република, као и премијер Албаније кажу да су од газда са Запада примили милијарде евра да на своју територију населе од пето до осам милиона емиграната!

У априлу нас очекује велики талас емиграната, као и врхунац Корона вируса, тако да избора у Србији неће ни бити – открива Срђан Ного.

Током протестне шетње, репортеру „Србин инфо“ је један од житеља центра Београда открио да су прошлог четвртка мајку са двоје деце испред школе „Исодора Секулић“ напали емигранти.

Лидер „Образа“ Младен Обрадовић поручио је да Вучић планира да до 2030. године насели емигранте у Србију и тако надомести велики одлив Срба у иностранство.

Шта су још наши саговорници открили, погледајте у видео прилогу.