Прочитај ми чланак

НОГО: Трамп ће ухапсити Вучића као сарадника Антифе! Шанса Србије је 20. јун!

0

Кад је Антифа проглашена за терористичку организацију, која је рат донела на територију САД, то указује да следи велики обрачун. Трамп ће испитивати сваки контакт те организације са сваким човеком на планети. Кад је у питању терористичка организација, свака земља је дужна да сарађује. Већ је 7.500 војника Антифе ухапшено. Амбасадор Ентони Годфри обилази поједине министре у Влади Србије да би опструисао истрагу Антифе.

Ово за „Србин инфо“ и „Центар”, у емисији „Интервју“, открива народни посланик Срђан Ного и открива све детаље о актуелној ситуацији у свету и у Србији.

– Замислите колико је сарадника УСИД-а и Антифе у Србији. Имамо најмање пет чланова Владе, који су сарадници Антифе. Не само Вучић, већ је и власт Бориса Тадића сарађивала са Антифом. Велики Сорошеви пројекти су у Србији, а умешани су Славиша Кокеза, Синиша Мали, брат Ане Брнабић… Практично, Телеком Србија и Електропривреда Србије финансирају Антифу.

Срђа Поповић је преко Антифе покушавао демонстрацијама у САД да спречи Трампа да преузме власт, а држава Србија се правила мутава по овом питању.

Актуелна власт Србије, коју је поставио Сорош, је практично довела земљу у позицију да буде оптужена за тероризам против САД. Због тога је за многе у власти судбина већ запечаћена.

Милион и двеста хиљада војника ИД-а је доведена на ново ратиште у Европу. Њу координише иста екипа, која управља и Антифом. Зато Сорошу су потребни сада избори 21. јуна у Србији. Шта ће Вучићу вредити да освоји 100 одсто на изборима, када га САД прогласе за вођу теротистичке групе и почну да га лове као Бин Ладена. Ко ће га спасити? Јел треба да дочекамо да САД пусте ракету на Андрићев венац? Да ли ћемо као народ да дозволимо такву бруку, да као народ који је страдао од Сороша, од албанских терориста, сада страдамо јер ће Вучића да прогласе за терористу? Вучиу и осталима је боље да им се суди овде, него у Гвантанаму.

Војска и полиција нека добро размисле да ли ће да гину за Вучића или за Ђиласа? Српски народ ће да устане и да се обрачуна са издајницима. Тренутно у Србији имамо 30.000 мигранта. Како ће снаге безбедности са њима да изађу на крај?

Избори 21. јуна су апсолутно незаконити. Предлажем скуп 20. јуна. Ако се скупимо тада у великом броју, нема избора 21. јуна. Позвао сам и опозицију да се укључи у овај пројекат.

Пола Владе и неки бивши председници су били са Тијаном Ајфон. И сад се ми бавимо њом, уместо кључним темама у земљи. Бар 20 одсто чланова СНС неће гласати за Вучића.

Сорош неће дозволити Вучићу да одложи избори на јесен, да види шта ће се десити 3. новембра у САД, па да Вучић може да тргује. Вучић мора сада на изборе, а са собом ће у бездан за себе везати целу земљу.

Метју Палмер није видео Трампа, не сме ни да оде у САД. Америчка амбасада овде ради за Сороша, а не за Трумпа. Неће Вучић никада видети Трумпа, а неће ни Ђилас.

Вучић је себе и своју породицу упропастио. Може да забија главу у песак, али треба да му буде јасно да је готов. Чак 80 одсто људи неће изађи на изборе. И поред тога Вучић ће прогласити победу.

Зато ми правимо митинг 20. јуна од 17. часова. Зато ћеш Вучићу 21. јун пре дочекати у затвору него што ћеш славити изборе. Да је цела опозиција уједињена око овог протеста, Вучић не би ни смео да иде на изборе – поручује Срђан Ного.

Шта је још наш саговорник изјавио, погледајте и послушајте у изузетно интересантном интервјуу.

Ставови изнети у емисији нису нужно ставови редакције Србин.инфо-ЦЕНТАР и аутора емисије.