Прочитај ми чланак

Ного се вратио и донео доказе: Ово је позадина Вучићевих афера, ово му је судбина

0

У емисији „Интервју” у продукцији медијских кућа „Србин.инфо” и „Центар“, гост уредника и водитеља Дејанa Петра Златановића је био политичар Срђан Ного.

– Вучић је, сећате се, рекао да му је Трамп дао неку цедуљицу и тражио је по џеповима. Па што није рекао шта је на њој кад је нашао? Он је уцењен човек, и Мали није случајно био у делегацији, донео је доказе које су им тражили, за финансирање Антифа и кампање Хилари Клинтон. Иако Трампови те податке имају, од Србије се тражило да их достави због правног поступка. Докази Трампових служби не могу да се користе на суду у САД јер би то био притисак на правосудје, а сад кад су добили од нас доказе, могу да их користе на суду. Зато је Трампу битна Србија, глобалисти су изгубили позицију у Америци, а Балкан им је био сигурна зона коју контролишу. Цео овај простор је тврђава глобалиста и све акције против Трампа су ишле одавде. Вучић је сад себи створио велике проблеме, предао је доказе о финансирањеу Антифе и тако сместио Сорошу, предао доказе о финансирану кампање Клинтонових, што је кривично дело у САД јер је доказ страног мешања у америчке изборе – тврди Срђан.

Ного је најавио одмазду Сороша према „пацовима које су они створили, а који су их издали“.

– Прво чисте Албанце, они су им створили лажну државу, дали им да контролишу тај део наше територије, а Тачи после подизања споменика Клинтону сад одаје почаст Трампу. Уцењен је и очигледно је морао иако зна да се тиме замера Сорошу па ће доживотно да буде у затвору због ратних злочина. Одмах након састанка у Вашинготну, кренуле су оптужнице и одвођење у Хаг највиших ОВК кадрова, тамо ће им пресудити јер су их издали. Намерно их хапсе на понижавајуће начин, упадају ноћу у куће, одводе их у гаћама, иако је Харадинајев брат рекао да ће сами да се одазову и да нема потребе да их тако одводе. И овде су већ кренули да чисте. Све што се сад дешава на политичкој сцени у Србији је последица Вашингтона. Напад је прво кренуо на Брнабићку коју је поставио Сорош. Пре него што је постала премијер, била је годинама на челу УСАИД у Србији. Од кога Трампова организација тражи доказе о прању пара? Од УСАИД-а. Доказ да се новац америчких пореских обвезника користио за финансрирање Сорошевих организација. Мали као министар финансија је однео те доказе, иако су он и Ана прво покушали да то изврдају. Сад уцењени Вучић, Ана, Синиша тргују за себе и своју браћу, продаће све око њих да би се сачували. Још није кренуо напад пуним капацитетом на Вучића јер је убацио мини Шенген у споразум, па и даље игра на две столице између Сороша и Трампа, сплеткари и шибицари.

Гост Србин.инфо је такође детаљно причао и криминалним комбинацијама Андреја Вучића, Неше Ковача званог Роминг, Звонка Веселиновића, Николе Петровић, Славише Кокезе преко којих Вучич контролише све пројекте који се финансирају из буџета Србије, а показао је и извептај америчке сенаторке о томе.

– Неша Ромнгу је заступник Самсунга, Хуавеја у Србији, Телеком му плаћа месечно 40,45 милиона евра за његове приватне фирме! То су озбиљне паре које се извлаче из буџета. Та екипа рудари и биткоин, јер криптовалиуте су идеалне за прање пара и куповину наркотика – наглаша Ного.

Током емисије гост Србин.инфо је изнео мноштво информација и доказа у вези Сорошевих кадрова који пљачкају Србију, погледајте више у видео прилогу.