Прочитај ми чланак

НОГО: Само на овај начин можемо да се ослободимо окупације

0

У овој емисији: Србија је окупирана и претворена у колонију. Да би се ослободили, морамо раскрикати и оголити окупацију. Јер онда народ зна шта је. Против окупације се не бори изборима, референдума, него на улици, моткама, оружјем. Друго, пошто смо под окупацијом, ми немамо министре, посланике, судије, тужиоце, новинаре, ... него сараднике окупатора. А зна се како се поступа са њима.

Референдум 16. јануара ће само заокружити пун круг окупације и претварања Србије у колонију. Народу се и формално укида да је носилац суверене власти, јер се најважнија грана власти изузима из правних оквира и контроле.

Политичари, јавни функционери и тајкуни су нас продале због пара, и због тога не сме бити милости за њих и њихове породице. Мора им се све одузети. Када се ускоро будемо обрачунавали са њима, сваком ко је био на положају или пословао са државом, моментално му се морају замрзнути сви рачуни и имовина, и њима и њиховим породицама и бочним сродницима, и они нека доказују порекло имовине.

Људима и даље стижу прекршајне пријаве, поступак против Црног није обустављен, а батинаше из Шапца су заштићени од стране тужилаштва. Зато ћу и ове суботе 25.12. да стојим на раскрсници код Народне скупштине, где је све почело. Ту је народ 7. јула изборио прву победу, коју морамо чувати.