Прочитај ми чланак

НОГО раскринкао лажи сведока-сарадника режима у случају Беливук (ДОКАЗ)

0

У новом броју НИН - а, објављен је део исказа Бојана Хрватина, сведока сарадника у поступку против клана Веље Невоље. Сведок је изјавио да се са Беливуком и Миљковићем сретао у кући Дарка Шарића, испод Белог двора у Лисичијем потоку, и да су му ту испратили новац за учешће у ликвидацији Радојевића. Шарић је ту кућу уступио Беливуку преко заједничког адвоката Дејана Лазаревића. Проблем је што је ту кућу Шарићу одзела држава 2011. године и од тада тамо нико не борави. Ако је сведок слагао на најбебигнијој ствари у исказу, онда тек нема кредибилитет за остало, пише политичар Срђан Ного на Твитеру.

 „Новац сам добио када сам отишао у кућу у Лисичијем потоку, код Белог двора. У кућу коју су користили Вељко и Марко, а коју им је дао на коришћење адвокат Дејан Лазаревић, а која је власништво Дарка Шарића“, причао је Хрватин у исказу, а објавио НИН.
 
Па да проверимо…

 
Александар Вучић је стварно „геније“, баш као и његов Волин. Ајде пакујте четкице и пиџаме, ово је дефинитивно ваш крај. Какви су докази Веља Невоља и екипа излазе из притвора до краја године, поручио је Срђан Ного на Твитеру.