Прочитај ми чланак

НОГО: Преговори о изборима су фарса, зашто сви ћуте о промени Устава!? (ВИДЕО)

0

Нова емисија обрађује тему избора 2022. године. Главна ствар која није саопштена је референдум за промену устава. Вучић жели да сви заједно учествују у превари народа, и потврде крађу референдума. Резултат референдума је написан, само треба покривалица како обманути народ да прихвати резултат. Зато се у медијски епицентар и стављају теме екологије, и оне ће бити референдумско питање, јер треба покриће да је изашло преко 50% бирача. Сви се баве последицама, а нико се не бави узроцима. Маши се суштина. Ми немамо државу.

Такозвани преговори о изборним условима су у ствари трговина шта учесници добијају за себе. Зато нико не поставља реалне услове, нити говори о намештеним изборима. Народ већ 20 година не излази на гласање. Како изгледа методологија крађе избора.

Зашто ЕУ ћути и све одобрава, и чему се уопште „опозиција“ нада од ЕУ преговарача?

Зашто је бојкот избора 2020. био фарса, и зашто нико сем мене није хтео да спречи изборе. Како су „бојкоташи“ преварили и издали грађане. Сви на политичкој сцени заједно су против народа.
Посебна превара је прича о београдским изборима, и тобожњим рушењем власти на тај начин. При томе мејнстим „опозиција“ не помиње кључне теме ни на београдском нивоу – бус плус и крађу ГСП, Паркинг сервис, инфостан, Ада Хују и Луку Београд. Као и на нивоу републике, и на локалним нивоу Београда нема разлике у политици власти и тзв. мејстрим „опозиције“. Шта је решење и како да смени власт, променимо систем и повратимо државу, погледајте у овој емисији.